Post by evgliswahrgulwing on Feb 18, 2022 20:14:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cookig Fest:משחקי בישול ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cookig Fest:משחקי בישול IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים יותר זהב ▞▞▞
▞▞▞ Cookig Fest:משחקי בישול 2022 version ▞▞▞
אני מאוד נרגש כשאני משחק במשחק הזה... אבל האכזבה היא אחרי 40 הרמות המסעדה הבאה לא נפתחת... היא צריכה כל כך הרבה חיידקים אבל לא היו לי... 😔.. מאוד מאוכזב. .. 😞
Cooking Fest : kuharske igre Arkadne igre zjv
למה הצורך במטבעות ויהלומים כדי לבצע שדרוגים,, זה טיפשי
Cooking Fest:요리게임 아케이드 hiws
יותר מדי תקלות בשבילי. אני מרגיש שלכל משחק צריכה להיות אפשרות הקשה ולא אובייקט גרירה לאן שהוא צריך להגיע. במשחק הזה כשאתה מנסה לשים חסה ועגבנייה על המבורגר אתה גורר אותו לבורגר שאתה רוצה אבל אז הוא נופל על בורגר אחר. אין הרבה אפשרויות להרוויח אבני חן כדי שתוכל לקנות מוצרים.
זה משחק מעניין אבל שיחקתי רק ברמה אחת כי אני צריך הרבה אבני חן כדי לעבור לרמה אחרת וכל כך קשה להרוויח את אותן אבני חן. אז כלומר אני צריך לשלם כדי להגיע לשלב הבא. אז אני מוחק את המשחק כי אבני החן הנדרשות הן יותר מדי וסיימתי לשחק ברמה 1 אז ביי!
כיף עד כה. אני מקווה שלא ייקח יותר מדי זמן להרוויח את היהלומים. עכשיו אני תקוע על מסך הקריאה ולא יכול לחזור למשחק בפועל
הייתי נותן יותר כוכבים אם היית נותן לאנשים להרוויח אבני חן במקום לקנות אותן ואז אתה לוחץ לדירוג לפני שאתה בכלל יודע אם אתה אוהב את המשחק
משחק טוב תודה לכל הצוות. חבר'ה המשחק מצוין אבל אני רוצה להציע לצוות, היהלום לא יגיע בקרוב אז בבקשה תעשו משהו בנידון אבל המשחק v.v.v.v.v.v. משחק טוב אי פעם
כדאי לשפר את האיכות שלו כי האיכות שלו לא כל כך טובה
מַחרִיד. כשהבנתי שאני לא יכול לקנות מחבת שנייה לבשל המבורגרים בלי לקנות יהלומים בכסף אמיתי, הסרתי מיד. שיחקתי רק כמה רמות לפני שזה התחיל לבקש ממני לקנות יהלומים. יש הרבה משחקי בישול שבהם אתה יכול לשחק ברמות רבות ללא צורך להוציא כסף אמיתי. זה מגוחך. אני מניח להשתמש במחבת אחת כדי לבשל ארוחה שהרבה לקוחות מבקשים להשלים רמה? הו לא, המשחק הזה הוא בור כסף והוא לא שווה את זה.
זה בסדר, אני לא אוהב את העובדה שאתה צריך לקנות אבני חן כדי לעבור לשלב הבא. אני לא מתכוון להמשיך לעשות את זה אז סיימתי עם זה.
קשה לשדרג את המשחק הזה בגלל פחות אבני חן... לא כמו משחקים אחרים שנתנו אבני חן בכל פעם שאנחנו מסיימים רמה... 😥
Cooking Fest : koch spiele Arcade mor
המשחק טוב. אבל כל דבר מתקדם. רק רמה אחת פתוחה בשלב זה. השלב הבא ממתין לכמה חודשים. גם עדכנתי את זה לזמן מה. לא קרה כלום
Prison Empire Tycoon-Idle Game Simulatsioonmängud wkoi
לא יכול אפילו לעבור את המסעדה הראשונה בלי צורך לקנות יהלומים. נדרש גם כל כך הרבה יהלומים כדי לשדרג. זה כנראה אחד ממשחקי הבישול הגרועים בגלל זה. שיחקתי בו יום אחד לפני שהייתי צריך לשלם. אל תבזבז את זמנך!!!
עוד אחד גרוע שנתקע ב-ope-צריך לסגור את הפתיחה מחדש, 2 דקות של משחק היה צריך להקיש כל הזמן ולחכות בתקווה שמשהו יעבוד בזמן ש-4 לקוחות נכנסים, הורדה של 160mb לא רע, כפול תוך 4 שנים אבל זה רע לאחר הפתיחה הראשונה אבל לא מתחיל>216MB זה! (מודעות נוספות נטענות) חחחחחחחחחחחחחחחחח
למה זה תקוע רוצה תן לי לשחק יותר .עדיין יש את זה.
הגרפיקה ואיך שהאוכל נראה באמת עושה את זה לעסקה טובה לשחק.
משחק בסדר. הכפתורים צריכים להיות רגישים יותר, צריך ללחוץ עליהם מספר פעמים כדי לעשות מה שאתה רוצה. סיימו את המסעדה הראשונה, ניגש לפתוח את המסעדה השנייה אבל הבין שצריך 250 אבני חן - זה לא יקרה. המשחק לא היה כזה כיף. לִמְחוֹק
מודעות, מודעות ועוד מודעות. מעולם לא ראיתי משחק בישול עם כל כך הרבה פרסומות. זה מגוחך. מסיר התקנה.
במסעדה הראשונה היא טוענת יהלומים גם אם יש לך מספיק מטבעות. אם אין לך יהלומים זה לא מתעדכן. בדרך זו, אתה לא יכול להרוויח מספיק יהלומים כדי לפתוח את המסעדה הבאה
כיף אבל לא ממש גדול צריך יותר כיף.
המשחק הזה הוא פנטסטי אבל אני מסיר אותו כי הוא יקר מדי, איפה אני אקנה את כל היהלומים האלה לשדרוג ופתיחת מסעדה אחרת, גם אם אתה צריך כסף חבר'ה זה יותר מדי, עדיף אם תפחית לפחות יהלומים בשביל לפתוח מסעדות אחרות אז תשחק יכול להיות מהנה יותר, אני מקווה שתעשה משהו בקשר לזה
נהנה מהמשחק רק התחיל את זה עד עכשיו קל להבנה הרגע התקנתי מחדש את האפליקציה מנסה אותה שוב זה זז כל כך לאט ומקבל עדכון שאתה צריך כל כך הרבה אבני חן אני אנסה את זה לזמן מה.
תכונת המשחק הזו נחמדה אבל הלקוחות לא מחכים אז המטבעות מצטמצמים
Cooking Fest:요리게임 아케이드 ixhj
לא נראה טוב גרפיקה גרועה.
סיימתי את כל האתגרים של המסעדה הראשונה שלי ויש לי מטבעות של 16,000 לקנות מסעדה חדשה אבל עדיין אני לא מסוגל לעשות זאת. מישהו יכול להגיד לי איך לקנות מסעדה חדשה אם לא אז אני אפטר מזה.
המשחק בסדר אבל המודעות מציקות מדי ומעצבנות.מדוע יש מודעה לאחר כל שלב? זה באמת יותר מדי הופך את המשחק למשעמם.
תן לשחקנים אפשרות לא לדרג או לתת הצעות, ואז נסה שוב מאוחר יותר
עיכ
המשחק הזה איטי מאוד ומאוד לא הוגן, אתה צריך להשיג כל כך הרבה אבני חן כדי לשדרג את המטבח שלך ולעלות לשלב הבא..... לא מרוצה
שיחקתי בחלק הראשון של הכנת המבורגרים. הכל מלבד השלב השני אינו פתוח מאז יומיים
משחק טוב אבל יהלומים מגיעים לאט. אני חושב שהכסף צריך לעשות. צורך ביהלומים זה כאב
כיף אבל, הם מבקשים ממך כסף מיד. הם מבקשים יותר מדי אבני חן כדי לבצע רכישה.
משחק נהדר, לא יכול להשיג מספיק אבני חן.
רק התחיל מוקדם מדי מכדי לספר. בינתיים הכל טוב. עדכון: יותר מדי מודעות. צריך יותר מדי יהלומים לשדרוגים ולא יוציא כסף כדי לקנות. יותר מדי לקוחות רוצים המבורגרים אבל לא יכולים להוסיף מחבת כי אין מספיק יהלומים. ימחק.
משחק מהנה אבל אתה יכול לתת יותר אבני חן להתחיל וסיכויים טובים יותר לקבל אותן בחינם