Post by unenolenem on Feb 9, 2022 4:32:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator stamina ▞▞▞
▞▞▞ TMNT: Mutant Madness 2022 version ▞▞▞
Igra je super. Glatko je, boje izgledaju sjajno, a igra je zabavna. Nažalost, igra se ruši svaki put kada pokušam pogledati reklamu kako bih povećao svoje nagrade i slično. Također, s vremena na vrijeme ne mogu pristupiti izborniku, jazbini i događajima. Još uvijek mogu sudjelovati u avanturama što je zabavan dio, ali te druge značajke su još uvijek potrebne. Osim toga, igra je zaista sjajna i jedva čekam da se poprave sve male greške.
Ažuriranje se ne instalira. Ništa za igrati. Šteta
Zapeo u načinu čekanja. Dobivate vrlo malo xp-a po borbi čak i ako gledate reklame da ga udvostručite. Dakle, kada dođete do razine koja je preteška, morate čekati sate i sate da prikupite xp jer vam neće dopustiti da ponovno igrate ranije misije. Sad mi se ni ne da igrati. Potrebna je sposobnost uzgoja nižih razina.
TMNT: Mutant Madness Rol Oyunu eonu
Heroes Inc! อาร์เคด mvm
Bez načina da ponovite prethodno završene razine za resurse, prisiljeni ste čekati danima da dobijete dovoljno za nivo svojih likova. Danima sam bio blokiran na razini 5-10 jer moram pojačati svoje likove nakon velike težine. Ovdje postoji potencijal, ali nije ni blizu spreman za predane igrače dugoročno.
Prilično zabavno. Nadamo se da će se kasnije pojaviti i druge verzije likova, koje se inače neće držati. Sviđa mi se što nije prožet jednim crticama iz originalne emisije. Radujemo se budućim ažuriranjima. Igra bi mogla koristiti više sadržaja, mogućnosti za izjednačavanje, itd. Ažuriranje: Morao sam se deinstalirati u jednom trenutku, vratio sam se na nju da saznam, ne sprema napredak čak ni s Google prijavom. Izgubio sam sve svoje stvari. Pretpostavlja se da će se spasiti kao i druge igre koje se prijavljuju tako da ne zatvaraju zaslon. Sranje.
Htio sam da mi se sviđa ova igra. Imam toliko ovih likova kao igračaka koji su odrastali u 80-ima. No, nostalgija ide samo tako daleko. Kao što drugi ističu, stopa pada je užasna za mnoge likove. Povukao sam Lea 9 puta u 3 dana, Raphaela 5 i splintera 4. Ima puno likova, ali ih nikada nećete moći koristiti ako ne potrošite gotovinu. 4* znakova gotovo je nemoguće dobiti. 3 je dovoljno loše. Bitke su jednostavne i lake. Zatim nadogradite i ponovite. Vrlo brzo postaje dosadno
Ova igra ima ogroman potencijal i nadam se da će nastaviti rasti. To je RPG tipa neaktivne svađalice. Moje dosadašnje pritužbe su da ponekad želim igrati, ali jedina opcija je čekati resurse i brine me kako će uskladiti igru s kitovima i ftp/delfinima. Potrošio sam nekoliko dolara na igru i do sada uživam u igri. Dizajn likova je odličan. Borba i strategija mogu biti zabavne. Povisio bih ovo na pet zvjezdica ako programeri nastave dodavati dubinu
Nevjerojatna igra. Vraća puno lijepih uspomena i ne dosadi sa svim opcijama.
Ova igra zahtijeva puno posla. Nema puno posla, a nakon što su ponerfirali pod nagrađuje vas to jako usporava. Bugovi u pvp-u su mentalni i bugovi u igri moraju biti prokleto ispravljeni. Sviđa mi se ova igra i ne mogu ni opravdati da joj dam više od 2 zvjezdice zbog svih problema koje ima i ukupnog nedostatka sadržaja.
lijepo i jednostavno nije teško naučiti, ali ima samo 3 stvari za napraviti, priču, pvp i još jedan način koji se zove new 6 rush ili nešto slično. Pojednostavljeno ako smijem dodati. Također ima klanove s NEMA bitaka za šefove klanova? Zašto nam opet trebaju klanovi? U svakom slučaju, pokušajte dodati još neke aktivnosti, možda će to jednog dana biti sjajna igra.
Ovo je sjajna igra. Vrati me u uspomene iz djetinjstva kada vidim te likove 🙂 volim grafiku i volim igru
[DEV REPLY] Volim igru, volim sve u vezi s njom. To je jako lijepa igra, ali za napredne igrače mislim da samo treba biti više konkurencije sa strategijom i gumbima. Za djecu je možda ova igra stvarno dobra da ih zagrije uz dječje igre, ali se samo nadam da će ostati s dječjim igrama, a ne igrama za odrasle. Ali ova igra mi se jako sviđa, samo joj nedostaje puno strategije za napredne igrače.
Dao bih mu 5 zvjezdica. Jedan je problem da dođete do točke kada ste morali platiti unaprijed ili čekati i čekati i nastaviti prikupljati stvari izvan mreže. Inače, ova igra je droga
Kao obožavatelj TMNT-a mogu od srca reći da je ovo razočaravajuća igra. Radi točno ono što rade druge tisuće mobilnih igara. Oduzima iskustvo uživanja u pravoj TMNT priči i daje točan osjećaj da samo igrate još jednu Google play igricu koja, što je više igrate, postaje frustrirajuća i oduzima mnogo vremena ako ne igrate uložiti novac u to. Nažalost, sve igre danas tako postaju.
Povratak u igru nakon stanke. To je zabavna igra za proći vrijeme. Očekujte samo oglase, oglase, oglase, oglase, oglase PUNO OGLASA. Uskoro neće nikamo. Nove animacije su meh. Bio sam kul s načinom na koji je bilo prije nego što sam prvobitno odustao od igre. To je ono što oni žele vaš džep da biste izbjegli te oglase. Žao mi je zbog cijene i povrata zbog načina na koji igram ovu igru.
Osim ako niste spremni platiti, nemojte očekivati da ćete napredovati jako daleko. PvP je ograničen na samo 5 dnevno, tako da nakon što dosegnete određenu točku, samo čekate da se akumulira ooze kako biste mogli izjednačiti lik jednom ili dvaput što rijetko pomaže očistiti razinu. Ako ne možete proći razinu, možete je odložiti na jedan dan jer ne možete ponovno igrati očišćene razine. Velik potencijal, ali moraju biti neke velike izmjene u igrici.
Ovdje obožavatelj kornjača iz stare škole iz 90-ih, ugodna igra. Nadam se da će nastaviti dodavati i podržavati igru jer ovdje ima puno potencijala.... naravno da je besplatna igra grind uz plaćanje za ubrzavanje strukture, ali to je priroda ovog stila igre... .. ako ste ljubitelj kornjača svidjet će vam se
Ovo je besplatna mobilna igra.. pa da, očekujte da ćete gledati oglase za dodatne bonuse kao i svaka druga besplatna igra. Ove igre nisu dizajnirane da se igraju puno radno vrijeme. Nastavite, radite svoje dnevne zadatke, pvp, skupljajte besplatne kutije i podižite svoje likove na razinu. Da, slažem se da će možda trebati neko vrijeme da dobijete likove koje želite bez plaćanja fragmenata likova.. ali to je posao, oni moraju nekako zaraditi, budite realni! Neki znakovi izgledaju prenaglašeni, a neki se čine preslabima. Općenito, nije loše.
Dobra zabava, laka za shvaćanje i glatka igra. Ažurirati će se nakon još igranja. Ažuriranje: igra je dobra, nema potrebe za energijom, ali ima ograničenih borbi u areni po danu, što je u redu da budemo pošteni. Međutim, provodjenje susreta je protiv folka s 13k više snage od mene, pa je zbog toga pomalo sumorno. Ali jako je zabavno, reklama je ta nagrada koju ne smijete propustiti ako je moguće, olakšava bonuse koje donose.
Sviđa mi se igra. Sviđa mi se kako ima sve likove iz originalne serije, to je ono što sam odrastao gledajući tako da je ovo super za nekoga poput mene, jedini problem koji imam je s pvp mečom pa nema smisla ponekad imam nešto manje od 18000 timska borbena moć i kao da će 2 od 10 mečeva biti protiv drugih igrača sa sličnim statistikama, ali onda će vas ostatak staviti protiv ljudi koji imaju 30000 borbenih bodova, a onda će samo uništiti vaš tim.
Ova igra zahtijeva toliko promjena kvalitete života. Bilo bi dobro filtrirati popis heroja. Htio bih vidjeti tko je trenutno u mom timu kako bih ih mogao izjednačiti. Ili ih jednostavno rasporedite po redu na temelju razine ili snage. Premjestite događaje negdje drugdje. Čini se da trenutno nema funkciju i da bi bilo bolje doći do inventara ili zadataka brže. I popravite nasumične tutorijale. Tako neugodno kada Donatello kaže da će to biti borba broj 131 protiv Shreddera i prisiljava me na bitku. Ili Leo koji me prisiljava da podignem razinu heroja kako bi mi pomogao u potrazi u tijeku. Niveliranje heroja od 19 do 21 neće mi pomoći da dosegnem razinu 70.
80 sati i više vremena provodim gledajući reklame nego igrajući igricu. Nadam se da ću dobiti x2 ooze nagradu za heroje razine 4 zvjezdice iznad 160. Mislim da je potrebno ponovno razmotriti omjer između kapaciteta pohrane i cijene prema lvl herojima. Ovo me ograničilo na avanturu 17-20 i kat 253 u Ch. 6. Napredak se događa tjedno s nagradama za događaje. Od ovog pisanja igra se ruši čak i nakon ponovne instalacije.
Ovo je stvarno dobra igra, bilo bi još bolje da se dodaju svi neutrini 😆 ova igra ima većinu starih stvari
TMNT: Mutant Madness Role Playing rbw
Iako je zabavan rasipnik vremena... Pvp je ovdje najveći problem. Bilo da je to zato što ste prisiljeni odustati zbog toga što su vaši likovi zapeli (naravno, samo kad ste pred pobjedom...) ili zbog činjenice da ne možete birati protiv koga ćete se boriti. Stoga kada imate razinu dimenzije od 8k, bit ćete suprotstavljeni ljudima s 12k ili više. Najviši s kojim sam se borio bio je 16k...zašto?
TMNT: Mutant Madness Lakon Peranan dzti
Novo ažuriranje Channel 6 malo olakšava pronalaženje likova jer vam omogućuje da zaradite zelene, plave i ljubičaste bitove heroja za otključavanje heroja. Međutim, nakon maksimalnih 200 bitova zelenog heroja ta se nagrada oduzima nakon određene razine, ostavljajući vam samo plave i ljubičaste bitove. Nemojte ići u ovaj način rada misleći da će vas nagraditi s puno ljubičastih bitova. I dalje ćete morati brusiti da biste dobili svoje ljubičaste bitove jer dobivate samo 1 po pobjedi kada ih konačno otključate, a taj se broj povećava samo na 2 kada prijeđete razinu 250. Ono što će ovaj način učiniti je da vam konačno dopušta da zaradite neke plave znakove bržim tempom i ako budete dovoljno sretni da dobijete plave duplikate, dobit ćete 25 ljubičastih bitova dok budete brusili svoj put do konačnog otključavanja svog prvog ljubičastog lika. Ovo ažuriranje malo pomaže povremenim igračima, ali zid plaćanja još uvijek postoji i ako netko želi pobijediti, sve što treba učiniti je platiti.
Slično ko tmnt legends,ali opet kul igra
Dobra igra, s velikim problemom koji još nisam vidio spomenut. Njegova zajednica mora koristiti druge aplikacije za komunikaciju! Ovo je noćna mora, nitko ne želi preuzeti 2 aplikacije da bi mogao igrati igru i razgovarati jedni s drugima, dodati nešto što omogućuje zajednici da razgovara jedni s drugima u aplikaciji kako bi novi igrači mogli učiti od starijih, a zajednica će moći razgovarati o tome što mislimo da nedostaje igri prije nego što dobijete istu vrstu ocjena koje se stalno pojavljuju uz samo generički odgovor
Ovo je stvarno zabavna igra, budi uspomene na moje djetinjstvo. Igram druge igre poput ove, kao što su Raid: Shadow Legends i DC Legends i ovo je jednako zabavno, s puno različitih heroja za otključavanje i heroja i nekoliko načina igranja. U ovoj igri možete kupiti stvari, ali se ne isplati pobijediti. Općenito velika zabava.
U početku sam uživao u igrici, ali tek sam na mjestu da je uklonim. Stalno se nadam da će mi igra omogućiti da nadogradim kornjače, ali dopušta napredovanje samo ako se želite igrati s negativcima u svom "ekipu". Samo želim da kornjače prevladaju, ali ne smijem u igri. Nadam se da će se ovo promijeniti, ako ne, definitivno ću ukloniti. To je sve manje postalo čak i napola pristojno korištenje mog vremena.
Drago mi je što nikad nisam potrošio novac na ovu igru jer nema kamo otići. Poteškoća raste eksponencijalno više nego što igra dopušta izravnavanje. Ne možete kontrolirati tko su vam protivnici u PVP-u, a protivnici su u prosjeku 6-20k poena jači od vašeg tima. Pogodio sam 368 lvl u Ch 6 izazovu i sada ne mogu nikada pobijediti lvl 359 nakon resetiranja, tako da nema bonusa. A mod priče ne nagrađuje ništa za pobjedu u njemu. Divljač umire ako već nije mrtva.
Uglavnom dobro. Melee likovi ultimativi rade neke neobične stvari kao što je bježanje od neprijatelja kada ostane 1 ili 2... Posebno Slash. To je igra namijenjena igranju tijekom mnogo dana, a ne sve odjednom. Nisam siguran zašto se ljudi žale da ne mogu igrati CIJELI dan. Solidan popis likova i općenito zabavan za svakoga tko je odrastao uz seriju. Ova igra je ono što bih očekivao od svega što je povezano s Kongregateom.
Super mama je gledala ise kornjače ali je crtani snimljen 1987.godine to je to kopija njinja turtles 1987 super.🐢🐢🐢💉🇧🇦
Prava ftp igra. Naravno da možete potrošiti, ali igram već nekoliko tjedana i nisam osjetio platu. Ažurirajte nekoliko mjeseci kasnije. Ne toliko plaćeni koliko zid sadržaja. Ali ovo je mlada igra i programeri stvaraju više sadržaja i nadamo se da će stvoriti složenije iskustvo.
Nevjerojatna igra. Vrlo zabavno i zarazno. Preporučio bih ovu igru.
Jako mi je drago što su upotrijebili estetiku originalnog crtića. Ali mora se raditi više stvari. Također učinite ručnu borbu intuitivnijom, trenutno ste u nepovoljnijem položaju zbog izgubljenog vremena za šrafljenje nezgrapnim kontrolama, dok će automatski način automatski koristiti više vještina odjednom, što je nemoguće s ručnim načinom rada. Također bi bitke učinilo ugodnijim da budete više uključeni. Također, najskuplja sezonska propusnica koju sam ikada vidio, trebala bi biti 5 dolara